Trucker caps!

Hey there, as we are busy planning new releases, merch and whatnot, an idea occurred to us! I know everyone likes these ye olde style vintage trucker caps (see the mockup graphic) so now is your chance. You can preorder yours now at the nominal price of 10€! What a deal! There will be only limited stock so hurry up and order yours now! If you want to look like a dude/dudette with a trucker, do it with style! Tadaa! Not enough exclamation marks to make you buy? Here’s one more!

Noniin, nyt niitä saa kohtapuoleen! Mitä? No tietysti Bloody Hell lippiksiä (katso demonstroiva graafinen esimerkki)! Suunnittelemme tietysti kaikenlaista muutakin jännää jäynää tässä, kuten uutta levyä ja sen sellaista, mutta sillä välin on kuitenkin hyvä pitää huolta ettei fanikannan pää palele ja aurinko (mikä?) häikäise liikaa. Tilaa siis nyt heti tämä uskomattoman tyylikäs lippis, uskomattoman huokeaan 10€ hintaan! Ei näitä hirveän monta teetetä (ainakaan näin alkuun) ja kaikkihan tietää, että ensipainos on aina se paras! Oliko nyt tarpeeksi hypetystä ja huutomerkkejä? Jos ei, niin tässä on vielä yksi!

Bloody Hell Trucker

Bloody Hell Trucker

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>